BY WAWA

Fresh Cosmetics
Membru CCIBN

”Povestea noastră, povestea Wawa Fresh Cosmetics a început de la Andrei şi de la Maria, copiii noștri.

Andrei are o piele mai sensibilă și întotdeauna a avut nevoie de o atenție mai specială. Am încercat zeci de produse la recomandarea specialiștilor, unele s-au potrivit, altele nu, iar efectul lor se păstra doar pe durata folosirii, după care o luam iar de la capăt. Totul, până într-o zi în care am cumpărat întâmplător un simplu săpun vegetal, am citit eticheta, erau puține ingrediente, nu existau conservanți sintetici și atunci mi-am zis că merită să-l încercăm. După ce l-am spălat pe Andrei de câteva ori cu acest săpun, pielea lui a început să nu mai fie aspră și să nu mai aibă mâncărimi, am tras concluzia că, de fapt nu pielea lui Andrei avea o problemă, ci ingredientele din produsele cosmetice de îngrijire pe care le foloseam.

Acesta a fost momentul în care am hotărât că putem să oferim altceva : produse cosmetice naturale, 100% din ingrediente vegetale, sigure și mai ales proaspete, fabricate abia după plasarea comenzii. Produse care tratrează afecțiuni cutanate, probleme ale scalpului și care redau starea de bine. Maria s-a născut când Andrei avea 1 an și 7 luni. Nu i-a ieșit să o strige pe nume, iar pentru că ea era mică și plângea i-a spus Uaua, iar noi am transformat acest Uaua în Wawa, după care am adăugat conceptul nostru definitoriu: cosmetice proaspete (FreshCosmetics)” ne mărturisește Andrada Horoba -CEO Wawa Fresh Cosmetics

Wawa Fresh Cosmetics are 26 de produse cosmetice proaspete în portfoliu, cu teste de eficiență și cu rezultate remarcabile.

WawaFreshCosmetics este un brand care înțelege că este o piesă din puzzle-ul de îngrijire al pielii și ne-am asumat rolul de a trata problemele cutanate. În laboratorul WAWA se produc cosmetice 100% vegetale, cu ingrediente organice de cea mai bună calitate, notificate la Comisia Europeană, şi cu studii clinice de eficienţă remarcabilă.

Pentru că ne pasă de clienţii noştri, am dorit ca produsele noastre să fie eficiente şi proaspete, şi de aceea  am ales să le fabricăm cu un termen de valabilitate de doar 6 luni de la data producției. Suntem unici și suntem ” Fabricat în Bistrița-Năsăud”

  • Producator de cosmetice

Contact