Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

ELECTROPLAST

Producator de conductori si cabluri electrice
Membru CCIBN

SC ELECTROPLAST SA, cu o experiență de peste 25 ani în domeniu, este unul dintre principalii producători de conductori și cabluri electrice din România.

Oferta ELECTROPLAST cuprinde cabluri electrice din cupru și aluminiu, rigide și flexibile, nearmate, armate, ecranate, ecranat-armate. Cablurile izolate în PVC, PE sunt realizate conform standardelor naționale și internaționale, folosind tehnologii moderne de fabricație.

 Viziunea ELECTROPLAST este  să devină unul dintre producătorii de top, pe plan naţional și să iși extindă constant  activitatea pe piața internațională. Lucrăm pentru a face aceasta viziune o realitate în fiecare zi.

 Misiunea ELECTROPLAST este  să adauge un plus valoare societății prin furnizarea unor produse și servicii de calitate, care să satisfacă exigențele și asteptările partenerilor. Clienții și furnizorii noștri sunt lideri în domeniul în care activează.

ELECTROPLAST SA este o societate care lucrează în regim de asigurare a calității conform DIN ISO9001 certificat de către S.R.A.C. Bucuresti si IQ Net. Deasemenea, sunt respectate reglementările în domeniul protecției mediului conform standardului IS0 14001 certificat de către CERTIND Bucuresti.

 LABORATOARELE de încercări fizico-mecanice și electrice sunt acreditate de către R.E.N.A.R. Bucuresti pentru efectuarea încercărilor la conductori si cabluri electrice.

Suntem agreați ca furnizori de către: SC ELECTRICA SA, SC TERMOELECTRICA SA, SC HIDROELECTRICA SA, SC TRANSELECTRICA SA.

Deținem Certificat INSEMEX pentru cablurile de energie, semnalizare .

Deasemenea deținem “Autorizație de Furnizor Feroviar” – AFER și “Certificat de omologare tehnică feroviară”.

  • Cabluri izolate in PVC, PE
  • Calburi electrice
  • Conductori

Contact

Categorie: Industrie
Subcategorie: Producator de conductori si cabluri electrice
produs1: Producator de cabluri electrice, conductori
Locatie: Bistrita
produs2: cabluri electrice
Inscrise

Companiile producatoare din judetul Bistrita-Nasaud

Back to top