Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

ELIEZER PROD

Membru CCIBN

PREZENTARE GENERALĂ

Înființată în anul 2001, societatea comercială Eliezer din Lunca Ilvei vă oferă brânzeturi 100% naturale, din lapte de vacă.

Vacile crescute într-o zonă montană nealterată de poluare, colectarea laptelui si procesele tehnologice utilizate, asigură compoziția ecologică a materiei prime și calitatea superioară a produselor noastre.

SCURT ISTORIC

2001

am început producția de cașcaval având o capacitate de procesare de 3.000 l lapte /zi

2002

ne-am diversificat gama de produse iar capacitatea de procesare a crescut la 5.000 l lapte/zi

2004 – 2006

am realizat extinderea și modernizarea fabricii printr-un proiect SAPARD. Laptele este colectat din localități montane învecinate și transportat la fabrică în cisterne proprii.

2006

am implementat un sistem de management integrat Calitate-HACCP, în conformitate cu standardele SR EN ISO 9001 9002 și SR EN ISO 22000 2005

2007 – 2009

ne-am extins gama de produse

2011 – 2015

construcția și dotatea unei noi fabrici de procesare a laptelui

 

Mașini de diferite capacități, dotate corespunzator pentru distribuția produselor lactate. Cisterne pentru transportul laptelui.

DISTRIBUȚIE

Asigurăm distribuția produselor noastre pe raza județului Bistrița-Năsăud și în țară.

Alături de utilajele din dotare și de calitatea materiei prime, în calitatea produselor noastre își spune cuvântul și experiența și hărnicia angajaților noștri.

CUMPĂRĂ PRODUSELE NOASTRE

– hipermarketurile Auchan și Carrefour

– alte magazine alimentare din țară

– comandă online pe site-ul www.eliezer.ro

– export Grecia, Spania, Germania și Belgia.

  • Cașcaval Dalia
  • Mozzarella

BRÂNZETURI CU PASTĂ OPĂRITĂ

 

 

 

Cașcaval Dalia

200g, 300g, 500g, 1.8kg, 3kg

Brânzeturi din lapte de vacă pasteurizat

lapte de vacă pasteurizat, fermenţi lactici, cheag, clorură de calciu, sare, minim 40% grăsime raportată la S.U.

 

 

Mozzarella

200g, 1.8 kg

Brânzeturi din lapte de vacă pasteurizat

lapte de vacă pasteurizat, cheag, culturi lactice, clorură de calciu, sare,  minim 38% grăsime raportată la S.U.

 

 

Cașcaval Rucăr

200g, 300g, 500g, 1.8kg, 3kg

Brânzeturi din lapte de vacă pasteurizat

lapte de vacă pasteurizat, fermenţi lactici, cheag, clorură de calciu, sare,  minim 38% grăsime raportată la S.U.minim 38%

 

 

Cașcaval Afumat

200g, 500g, 1.8kg

Brânzeturi afumate din lapte de vacă pasteurizat

lapte de vacă pasteurizat, fermenţi lactici, cheag, clorură de calciu, sare, fum natural, minim

40% grăsime raportată la S.U.

 

 

Brânză Burduf/Burduf Afumată

500g, 700g

Brânză obținută din lapte de vacă pasteurizat / Afumat natural (cu fum obtinut prin ardere

lemnului de fag)

caș dulce 50%, telemea proaspătă 20%, cașcaval maturat 30%, minim 40% grăsime raportată la S.U.

 

 

Brânză topită

200g

Baton cilindric

smântână, cașcaval maturat, caș dulce de vacă, săruri de topire, minim 40% grasime raportată la S.U.

 

cu perioadă lungă de maturare

 

 

 

Brânză Raclette

500g, 3kg

Brânză obținută din lapte de vacă pasteurizat

Este o brânză de origine elvețiană, maturată, cu pastă semitare, culoare galben intens, consist- ență untoasă, gust plăcut, aromă de brânzeturi fermentate natural, minim 45% grăsime rapor- tată la S.U.

 

 

Brânză Ineul

500g

Brânză obținută din lapte de vacă pasteurizat

llapte de vacă pasteurizat, cheag, culturi lactice, clorură de calciu, sare, minim 40% grăsime raportată la S.U.

 

 

Brânză  Romano

200g, 3kg

Brânză maturată cu consistență tare, obținută din lapte de vacă pasteurizat

lapte de vacă pasteurizat, cheag, culturi lactice, clorură de calciu, sare, minim 45% grăsime raportată la S.U.

 

 

Cașcaval Afumat

200g, 500g, 1.8kg

Brânzeturi afumate din lapte de vacă pasteurizat

lapte de vacă pasteurizat, fermenţi lactici, cheag, clorură de calciu, sare, fum natural, minim

40% grăsime raportată la S.U.

 

 

Brânză Burduf/Burduf Afumată

500g, 700g

Brânză obținută din lapte de vacă pasteurizat / Afumat natural (cu fum obtinut prin ardere

lemnului de fag)

caș dulce 50%, telemea proaspătă 20%, cașcaval maturat 30%, minim 40% grăsime raportată la S.U.

 

 

Brânză topită

200g

Baton cilindric

smântână, cașcaval maturat, caș dulce de vacă, săruri de topire, minim 40% grasime raportată la S.U.

 

 

 

 

Telemea de vacă maturată, sărată

2.5kg, 3kg, 8kg, 14kg

Produs obținut din lapte de vacă pasteurizat

lapte de vacă pasteurizat, cheag, culturi lactice, clorură de calciu, sare max.3,5%, minim 40%

grăsime raportată la S.U.

 

 

Telemea de oaie maturată, sărată

500g, 3kg, 14kg

Produs obținut din lapte de oaie pasteurizat

lapte de oaie pasteurizat, cheag, culturi lactice, clorură de calciu, sare max.3,5%, minim 40%

grăsime raportată la S.U.

 

 

Telemea de vacă proaspătă, puțin sărată

500g, 3kg, 14kg

Produs obținut din lapte de vacă pasteurizat

lapte de vacă pasteurizat, cheag, culturi lactice, clorură de calciu, sare max.1,5%, minim 40%

grăsime raportată la S.U.

 

 

 

BRÂNZETURI PROASPETE

 

 

 

Brânză proaspătă de vaci

500g, 5kg, 15kg

Brânză obținută din lapte de vacă pasteurizat prin coagularea laptelui, prin coagularea laptelui, ca o consecință a acidifierii acestuia și a acțiunii unei enzime coagulante

lapte de vacă pasteurizat, cheag (foarte puțin), culturi lactice, clorură de calciu, minim 20%

grăsime raportată la S.U.

 

 

Urdă

500g, 2.5kg

Produs fabricat din zer prin termizare

zer, lapte de vacă pasteurizat, minim 10% grăsime raportată la S.U.

 

 

Smântână

450g, 1kg, 5kg

Produs obținut prin smântânirea laptelui

minim 30% grăsime raportată la S.U.

 

 

Iaurt

450g, 1kg, 5kg

Produs obținut din lapte de vacă pasteurizat și fermentat cu culturi selecționate specifice

minim 3.5% grăsime raportată la S.U.

Contact

Categorie: Industrie
Subcategorie: Fabricarea produselor lactate si a branzeturilor
produs1: Producator de lactate si branzeturi
Locatie: Lunca Ilvei
Inscrise

Companiile producatoare din judetul Bistrita-Nasaud

Back to top