ELIEZER PROD
PREZENTARE GENERALĂ
Înființată în anul 2001, societatea comercială Eliezer din Lunca Ilvei vă oferă brânzeturi 100% naturale, din lapte de vacă.
Vacile crescute într-o zonă montană nealterată de poluare, colectarea laptelui si procesele tehnologice utilizate, asigură compoziția ecologică a materiei prime și calitatea superioară a produselor noastre.
SCURT ISTORIC
2001
am început producția de cașcaval având o capacitate de procesare de 3.000 l lapte /zi
2002
ne-am diversificat gama de produse iar capacitatea de procesare a crescut la 5.000 l lapte/zi
2004 – 2006
am realizat extinderea și modernizarea fabricii printr-un proiect SAPARD. Laptele este colectat din localități montane învecinate și transportat la fabrică în cisterne proprii.
2006
am implementat un sistem de management integrat Calitate-HACCP, în conformitate cu standardele SR EN ISO 9001 9002 și SR EN ISO 22000 2005
2007 – 2009
ne-am extins gama de produse
2011 – 2015
construcția și dotatea unei noi fabrici de procesare a laptelui
Mașini de diferite capacități, dotate corespunzator pentru distribuția produselor lactate. Cisterne pentru transportul laptelui.
DISTRIBUȚIE
Asigurăm distribuția produselor noastre pe raza județului Bistrița-Năsăud și în țară.
Alături de utilajele din dotare și de calitatea materiei prime, în calitatea produselor noastre își spune cuvântul și experiența și hărnicia angajaților noștri.
CUMPĂRĂ PRODUSELE NOASTRE
– hipermarketurile Auchan și Carrefour
– alte magazine alimentare din țară
– comandă online pe site-ul www.eliezer.ro
– export Grecia, Spania, Germania și Belgia.
- Cașcaval Dalia
- Mozzarella
BRÂNZETURI CU PASTĂ OPĂRITĂ
Cașcaval Dalia
200g, 300g, 500g, 1.8kg, 3kg
Brânzeturi din lapte de vacă pasteurizat
lapte de vacă pasteurizat, fermenţi lactici, cheag, clorură de calciu, sare, minim 40% grăsime raportată la S.U.
Mozzarella
200g, 1.8 kg
Brânzeturi din lapte de vacă pasteurizat
lapte de vacă pasteurizat, cheag, culturi lactice, clorură de calciu, sare, minim 38% grăsime raportată la S.U.
Cașcaval Rucăr
200g, 300g, 500g, 1.8kg, 3kg
Brânzeturi din lapte de vacă pasteurizat
lapte de vacă pasteurizat, fermenţi lactici, cheag, clorură de calciu, sare, minim 38% grăsime raportată la S.U.minim 38%
Cașcaval Afumat
200g, 500g, 1.8kg
Brânzeturi afumate din lapte de vacă pasteurizat
lapte de vacă pasteurizat, fermenţi lactici, cheag, clorură de calciu, sare, fum natural, minim
40% grăsime raportată la S.U.
Brânză Burduf/Burduf Afumată
500g, 700g
Brânză obținută din lapte de vacă pasteurizat / Afumat natural (cu fum obtinut prin ardere
lemnului de fag)
caș dulce 50%, telemea proaspătă 20%, cașcaval maturat 30%, minim 40% grăsime raportată la S.U.
Brânză topită
200g
Baton cilindric
smântână, cașcaval maturat, caș dulce de vacă, săruri de topire, minim 40% grasime raportată la S.U.
cu perioadă lungă de maturare
Brânză Raclette
500g, 3kg
Brânză obținută din lapte de vacă pasteurizat
Este o brânză de origine elvețiană, maturată, cu pastă semitare, culoare galben intens, consist- ență untoasă, gust plăcut, aromă de brânzeturi fermentate natural, minim 45% grăsime rapor- tată la S.U.
Brânză Ineul
500g
Brânză obținută din lapte de vacă pasteurizat
llapte de vacă pasteurizat, cheag, culturi lactice, clorură de calciu, sare, minim 40% grăsime raportată la S.U.
Brânză Romano
200g, 3kg
Brânză maturată cu consistență tare, obținută din lapte de vacă pasteurizat
lapte de vacă pasteurizat, cheag, culturi lactice, clorură de calciu, sare, minim 45% grăsime raportată la S.U.
Cașcaval Afumat
200g, 500g, 1.8kg
Brânzeturi afumate din lapte de vacă pasteurizat
lapte de vacă pasteurizat, fermenţi lactici, cheag, clorură de calciu, sare, fum natural, minim
40% grăsime raportată la S.U.
Brânză Burduf/Burduf Afumată
500g, 700g
Brânză obținută din lapte de vacă pasteurizat / Afumat natural (cu fum obtinut prin ardere
lemnului de fag)
caș dulce 50%, telemea proaspătă 20%, cașcaval maturat 30%, minim 40% grăsime raportată la S.U.
Brânză topită
200g
Baton cilindric
smântână, cașcaval maturat, caș dulce de vacă, săruri de topire, minim 40% grasime raportată la S.U.
Telemea de vacă maturată, sărată
2.5kg, 3kg, 8kg, 14kg
Produs obținut din lapte de vacă pasteurizat
lapte de vacă pasteurizat, cheag, culturi lactice, clorură de calciu, sare max.3,5%, minim 40%
grăsime raportată la S.U.
Telemea de oaie maturată, sărată
500g, 3kg, 14kg
Produs obținut din lapte de oaie pasteurizat
lapte de oaie pasteurizat, cheag, culturi lactice, clorură de calciu, sare max.3,5%, minim 40%
grăsime raportată la S.U.
Telemea de vacă proaspătă, puțin sărată
500g, 3kg, 14kg
Produs obținut din lapte de vacă pasteurizat
lapte de vacă pasteurizat, cheag, culturi lactice, clorură de calciu, sare max.1,5%, minim 40%
grăsime raportată la S.U.
BRÂNZETURI PROASPETE
Brânză proaspătă de vaci
500g, 5kg, 15kg
Brânză obținută din lapte de vacă pasteurizat prin coagularea laptelui, prin coagularea laptelui, ca o consecință a acidifierii acestuia și a acțiunii unei enzime coagulante
lapte de vacă pasteurizat, cheag (foarte puțin), culturi lactice, clorură de calciu, minim 20%
grăsime raportată la S.U.
Urdă
500g, 2.5kg
Produs fabricat din zer prin termizare
zer, lapte de vacă pasteurizat, minim 10% grăsime raportată la S.U.
Smântână
450g, 1kg, 5kg
Produs obținut prin smântânirea laptelui
minim 30% grăsime raportată la S.U.
Iaurt
450g, 1kg, 5kg
Produs obținut din lapte de vacă pasteurizat și fermentat cu culturi selecționate specifice
minim 3.5% grăsime raportată la S.U.