Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

EUROPASERVICE SA

Membru CCIBN

Societate infiintata in anul 1990, are ca principal obiect de activitate : CAEN 4520 – Servicii de intretinere si reparatii in domeniul auto. De asemenea desfasuram si activitati comerciale cu autovehicule, piese de schimb si accesorii din domeniul amintit mai sus.
Activitatea de service auto este autorizata si certificata din punct de vedere al calitatii de REGISTRUL AUTO ROMAN , acest lucru fiind permis datorita dotarilor cu utilaje, scule si echipamente dar si datorita calificarii superioare a personalului care desfasoara activitatea in aceasta unitate.
In acest domeniu, gama de servicii este diversificata, acoperind tot ceea ce inseamna reparatii si intretinere auto si anume: reparatii mecanice, electrice, tinichigerie, vopsitorie, diagnoza auto, reglare directie, montaj instalatii GPL.

De asemenea oferim servicii de Inspectii Tehnice Periodice, activitate pentru care suntem autorizati de catre R.A.R. sa certificam starea tehnica a autoturismului dumneavoastra privind siguranta circulatiei pe drumurile prublice Pentru orice detaliu, nu ezitati sa ne contactati la sediul nostru sau la telefoanele si adresele de mail mentionate in pagina de contact

Deviza noastra:

DUMNEAVOASTRA DOAR CONDUCETI, DE RESTUL NE OCUPAM NOI !

  • Intretinere si Service

Service auto

Contact Us