Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

HEBE SA

Membru CCIBN

Situat într-una dintre cele mai frumoase statiuni balneare din Romania, Sângeorz-Băi, hotelul Hebe oferă cazare in camere single, duble sau apartamente, internet WiFi, o recepţie deschisă nonstop, un restaurant cu bar şi o zonă de wellness. Există locuri de parcare, iar un autobuz opreşte vizavi de clădire.

Camerele hotelului Hebe sunt mobilate confortabil şi au TV prin cablu, minibar şi baie privată. De asemenea, oferă vedere la munţii din jur.

Despre Hotel Hebe

Intr-o lume tot mai grabita si tot mai putin interesata de sanatatea fizica si mentala a individului, te invitam sa vizitezi site-ul Hotelului Hebe, unde iti propunem o serie de solutii pentru problemele pe care le ridica afectiunile datorate stresului cotidian si bolilor tot mai frecvente, cauzate de acesta, in special cele ale stomacului, ficatului, nevroze sau alergii.

In alta ordine de idei, te invitam sa gasesti in acest site si posibilitati de a-ti petrece in mod placut, timpul liber de care dispui sau alte activitati pe care doresti sa le desfasori, cu atat mai mult cu cat in hotel se afla o sala de fitness, o sala de gimnastica medicala, sauna.

 

Sanatate

mofete hebe

Te invitam sa cunosti acest « izvor de sanatate », sa-ti faci din hotelul Hebe, a doua casa, intampinat de locuri frumoase si de oameni primitori, bucurosi sa te aiba oaspete.

Iti facem invitatia in lumea virtuala, pentru a o cunoaste pe cea adevarata, care te asteapta, indiferent de anotimp, la fel de atragatoare, sa o vizitezi si sa te intorci ori de cate ori, visul de a gasi, « oaza de liniste si recreere », hotelul Hebe ti-l va transforma in : peisaj mirific, climat relaxant, cazare, masa si tratament, toate, in aceeasi locatie : Sangeorz-Bai, Hotel Hebe !

 

Atractii turistice statiunea Sangeorz-Bai

1. Apa minerala din Sangeorz-Bai 8 izvoare
2. Muzeul de arta contemporana din localitate
3. Manastirea Cormaia – biserica din lemn “Buna Vestire” monument istoric
4. Partia de schi Valea Blaznei
5. Poaiana cu narcise de la Valea Vinului
6. Veveritele din parcul orasanesc
7. Muzeul din Maieru Muzeul “Cuibul Visurilor”, Maieru | Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud complexulmuzealbn.ro
8. Parcul National Muntii Rodnei

  • Hoteluri si alte facilitati de cazare similare

Contact