Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

Hobby Star 94 Impex SRL

Membru CCIBN

Scurt istoric

Compania noastra activeaza pe piata din anul 1994, perioada de debut a privatizarii a activitatilor de comert. Inca din anul infiintarii, firma a pus bazele unei colaborari de lunga durata cu S.C. Silva Trade S.A., devenind in scurt timp unul dintre cei mai importanti distribuitori de bere din jud. Bistrita-Nasaud.

Din anul 1999, HOBBY STAR a devenit distribuitor al Brau Union Romania pentru jud. Bistrita-Nasaud, ca urmare a preluarii S.C. Silva S.A. de catre concernul austriac BBAG, si incepand cu luna mai 2007, a devenit distribuitor unic al companiei HEINEKEN Romania S.A., avand in portofoliu toate marcile produse si comercializate de aceasta companie inclusiv berea Neumarkt cu o cota de.

In anul 2007, am pus bazele colaborarii cu ROMAQUA S.A.,  producator al produselor Borsec, Stanceni, Aquatique, Giusto, Albacher, produse care se afla in potofoliul nostru si in momentul de fata.

Incepand cu anul 2010 distribuim produsele producatorului Cotnari S.A, si incepand cu anul 2014 suntem distribuitor in  judetul Bistrita-Nasaud al producatorului Bergenbier S.A. .

In momentul de fata suntem distribuitori ai producatorilor: Bergenbier S.A., Romaqua Group S.A, Cotnari S.A., Coca-Cola Romania S.R.L., Alconor Company S.R.L., Prodalcom S.R.L., Granddis S.R.L., Parmalat S.A., Apemin Tusnad S.A. etc.

Activitatea firmei noastre se desfasoara in mai multe domenii, cele mai importante fiind:

  1. Activitatea comerciala de distributie si vanzari en-gross si en-detail de pro-duse alimentare si nealimentare pe raza judetului Bistrita Nasaud.

Activitatea de comert se desfasoara prin distribuirea zilnica, pe baza de comenzi a produselor aprovizionate catre diversi beneficiari de pe raza judetului Bistrita Nasaud, cu ajutorul unor mijloace de transport moderne.

  1. Activitate de inchiriere spatii comerciale si de depozitare.

Societatea detine spatii de depozitare in cadrul Complexului Comercial Cibela – Calea Moldovei, nr. 17, pe care le inchiriaza societatilor care desfasoara activitate de comercializare en-gross sau en-detail, in spatiile comerciale din apropierea acestor depozite.

Sediu

Sediul administrativ al companiei noastre se afla in Bistrita, str. Lucian Blaga nr. 24, jud. Bistrita-Nasaud. Este unul dintre cele mai moderne sedii de firma din domeniul FMCG existent in judetul Bistrita-Nasaud, asigurand facilitati excelente pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a activitatii de distributie.

Depozite

Localizare, suprafata,:

1) Bistrita, str. L. Blaga nr. 22-24 – 3200 mp.

2) Bistrita, str. Calea Moldovei nr. 17 – 5500 mp.

  • There are no features available

Activitate de inchiriere spatii comerciale si de depozitare