Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

M.I.S. GRUP SRL

Membru CCIBN

Compania M.I.S. Grup SRL s-a infiintat in anul 1999, cu scopul de a valorifica superior un segment din resursa locala de lemn disponibila. Incepand cu anul 2002, o parte din elementele de lemn din productia proprie au fost valorificate prin constructia de sarpante cu personalul si utilajele din dotarea firmei acesta fiind primul pas spre  activitate de constructii. Trecerea de la lucrari de dulgherie, sarpante si structuri de lemn la constructii civile complexe si industriale  a fost facuta pas cu pas pe parcursul a 15 ani.

Activitatea de expoatare forestiera  desfasurata in aceeasi perioada  implica constructia permanenta de drumuri forestiere de acces,in acest context, a fost dezvoltata o divizie de constructori de infrastructura care a facut trecerea de la constructia de drumuri forestiere in regie proprie la constructii de drumuri forestiere locale, drumuri comunale, poduri si amenajari hidrografice.

In istoricul activitatii,  firma M.I.S. Grup are finalizate si predate 192 contracte de executie in constructii de diferite dimensiuni: constructii civile si industriale, constructii de drumuri si poduri, retele de apa si canal, amenajari hidrografice si iazuri de decantare.

M.I.S. Grup a dezvoltat o structura de personal si utilaje diversificata , capabila sa se plieze pe segmentele din constructii care au avut proiecte. In ultimii 10 ani au fost perioade in care au predominat constructiile civile dupa care contractele de infrastructura forestiera si stradala iar in ultimii doi ani au fost derulate contracte mari de infrastructura apa si canal si constructii din lemn in Franta , Italia si Belarus.

Angajamentul nostru şi eforturile continue, pentru toate proiectele, depășesc întotdeauna aşteptările clienţilor noştri și ne-a permis să ne bucurăm de recunoaştere pe piața lucrărilor de construcții.Credem în realizarea proiectelor în conditții de securitate deplină atât pentru factorul uman cât și pentru mediul înconjurator, în relațiile executant-beneficiar bazate reciproc pe onestitate și transparență.

  • There are no features available

Constructii civile

Constructii industriale

Drumuri si poduri

Produse de cariera