Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

MKB-SYSTEM SRL

Membru CCIBN
  • Exerciții computerizate.  Setările aparatului: poziție, greutate și exercițiile recomandate care au fost introduse o data pentru un pacient, pot fi setate la o simplă atingere de deget. Modulul integrat de măsurare și performanță completează setările planului de instruire și stabilește noi standarde în antrenamentul zilnic.
  • Dezvoltarea aparaturii pentru a eficientiza utilizarea acestuia pentru rezultate oprime și într-un timp cât mai scurt, prin automatizarea setărilor, calitatea exercițiilor efectuate și beneficiile raportării corecte a rezultatelor.
  • Accesul oricui la recuperare medicală de calitate. Pacientul nu trebuie să platească sume enorme pentru un tratament de calitate. Spre deosebire de phisioterapia tradițională, aici punem tehnologia modernă să se ocupe de mișcările mecanice, repetitive și precise în timp ce phisioterapeutul se poate concentra pe stimularea interesului pacientului, buna stare a acestuia cât și task-urile mai critice ce intervin.
  • Raportarea rezultatelor se face cu un minim de efort uman. Aparatele noastre stochează datele exercițiilor pacientului și le raportează într-un format simplu și ușor de prezentat.
  • Fabricarea articolelor sportive

MAȘINI ISOKINETICE

DINAMOMETRE ISOKINETICE

Contact Us