Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

Nord Electro Cable

Membru CCIBN

NORD ELECTRO CABLE este o societate comerciala cu capital privat al carei obiect de activitate este cel de comercializare a produselor industriale, oferind o gama variata de cabluri si conductori electrici, precum si produse complementare acestora, necesare in realizarea proiectelor clientilor nostri.

Societatea dispune de un personal cu o experiență în domeniu de peste 20 de ani, gata oricand sa gaseasca solutii pentru a veni in intampinarea si sprijinul clientilor si colaboratorilor nostri.

Principalele obiective ale societatii noastre sunt dezvoltarea unei relatii de business bazate pe un parteneriat pe termen lung si in special cresterea increderii clientilor in calitatea si fiabilitatea produselor comercializate. Portofoliul nostru de produse cuprinde un sotiment vast de cabluri si conductor electrici, produse care provin de la unele din cele mai prestigioase companii in domeniu,  atat din tara cat si din strainatate.

Pentru viitor NORD ELECTRO CABLE isi propune dezvoltarea intr-un ritm sustinut si continuu prin extinderea domeniului de activitate si imbunatatirea continua a eficacitatii proceselor de baza in scopul cresterii performantelor serviciilor prestate.

  • Cabluri si conductori electrici

Contact