Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

REXAL ACCENT SRL

Membru CCIBN

Suntem conștienți de faptul că satisfacerea clienților noștri, este garantată în primul rând de calitatea produselor.  Prin produsele și serviciile noastre urmărim să stabilim relații trainice și benefice partenerilor noștri. Respectăm și sprijinim angajații nostri, precum și pe toți cei cu care colaborăm în desfășurarea activității noastre.
Case cu structura din lemn, cabane, casuțe de camping și grădina, terase și copertine auto, garaje, filigorii, mobilier de grădină și terasă, mic mobilier, căsuțe pentru copii, amenajare locuri de joacă pentru copii.

 • Comert cu casute de gradina,chioscuri,pavilioane,decoratiuni de gradina
 • Casute din lemn pentru gradina realizate din lemn uscat si foarte bine finisat. Se livreaza sub forma de kit, ce cuprinde toate accesoriile necesare si instructiuni de montaj.Preturile afisate nu contin transportul. Valoarea acestuia va aparea in cosul de cumparaturi, in funcție de destinație.

  Termenul de livrare este de maxim 7 zile de la comanda ferma (pentru căsuțele care se afla pe stoc in momentul comenzii)
  Căsuțele se livrează pe locația specificata (adresa de livrare) , descărcarea se poate face manual, pe componente în maxim 30 minute (2 persoane)

 • Foisoare din lemn uscat si foarte bine finisat. Se livreaza sub forma de kit, ce cuprinde toate accesoriile necesare si instructiuni de montaj.Preturile afisate nu contin transportul. Valoarea acestuia va aparea in cosul de cumparaturi, in funcție de destinație.

  Termenul de livrare este de maxim 20 zile de la comanda ferma (pentru foișoarele care nu se afla pe stoc in momentul comenzii)

  Foișoarele se livrează pe locația specificata (adresa de livrare) , descărcarea se poate face manual, pe componente în maxim 30 minute (2 persoane)

Contact Us