RADIO LIN MEDICAL SRL

Caen: 7500-Activitati veterinare Sumar: Descriere afacere Societatea noastra isi propune sa desfasoare o activitate in domeniul medicinei veterinare pe raza Municipiului Bistrita, jud. Bistrita –Nasaud adresandu-ne clientilor care detin […]

Descriere:

Descriere afacere

Societatea noastra isi propune sa desfasoare o activitate in domeniul medicinei veterinare pe raza Municipiului Bistrita, jud. Bistrita –Nasaud adresandu-ne clientilor care detin animale de companie, oferind o gama larga de servicii de specialitate:consultatii, analize de sânge, teste rapide, examene citologice, coproparazitologice, vaccinari, deparazitari, interventii chirurgicale, servicii de radiologie, ecografie, terapie hormonala, terapie cu fluide, antibiotice, antiinflamatoare etc.

Viziunea noastra este sa devenim cel mai de incredere cabinet veterinar intr-un timp scurt (2-3 ani) printr-o larga paleta de activitati pe care vrem sa le oferim cu ajutorul unei echipe de medici tineri, devotati, creativi, motivati si perseverenti, astfel fiind un sprijin de incredere comunitatii locale si imprejurimilor. Se umareste astfel, dezvoltarea, diversificarea, modernizarea activitatilor si satisfacerea crescanda cerintelor clientilor .

[...]
  • April 27, 2020
  • Not categorized
  • Posted by
  • Comments Off on SMART WEB COMMUNICATION SRL

Firma  isi propune  sa realizeze o afacere de top, competitiva, care sa reuneasca web-designul si comunicarea. Serviciile pe care compania noastra le ofera sunt inovatoare, mai variate si mai creative decat cele oferite de alte firme de profil din piata prin faptul ca imbina doua activitati conexe si  ofera solutii complete si creative clientilor nostri – realizarea integrala a site-urilor de prezentare/vanzare a produselor pe care acestia le au, ceea ce include pe langa partea de web design si partea de copyright si imagine a clientului, partea de prezenta in social media, crearea de campanii de imagine si promovare a produselor, gestionare si creare evenimente, activitati de PR, monitorizarea rezultatelor si gestionarea crizelor de imagine cu care clientii se pot confrunta.

Misiunea firmei este de a initia si dezvolta un business competitiv in industria IT prin realizarea de site-uri web si consultanta dar si in PR si Comunicare prin activitati de consultanta in domeniul [...]

    Back to top