Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

CARMO-LACT PROD

Membru CCIBN

Societatea Carmo-Lact Prod SRL este în prezent unul dintre cei mai semnificativi producători de produse lactate din România, un nume cunoscut și recunoscut atât de parteneri și colaboratori cât și de clienți ca fiind garanția absolută a celor mai înalte sandarde in producerea și prelucrarea laptelui.

Societatea promovează brandul “Monor”, care este o emblemă a calitații, o marcă 100% transilvaneană care, din 1992 și până acum a reușit să facă cunoscută în toată țara măiestria monorenilor.

Filosofia Carmo- Lact Prod SRL are la bază un singur obiectiv: satisfacerea celor mai sofisticate exigențe ale clienților. În acest sens se depune un efort continuu și susținut pentru a îmbunătății în permanență procesul tehnologic cu aparatură de ultimă oră care să ofere certitudinea absolută în ceea ce privește normele de igienă și standardele europene de prelucrare a laptelui.

O mare parte din laptele materie prima procesat provine din ferma proprie de la Șieu Odorhei, un proiect finanțat de FEADR –  cu o capacitate de 1200 de vaci cu lapte.

Datorita fermei proprii animalele pot fi hranite în mod controlat fapt ce se reflectă pozitiv în calitățile laptelui. În acest fel, acesta are aportul proteic perfect pentru ca, prin prelucrarea lui sa putem obține produse la standarde de calitate ireproșabile.

Sc Carmo-lact Prod deține și atestatul de REȚETA CONSACRATĂ pentru următoarele produse:

–  Cașcaval Dalia

–  Chefir 3,3% grăsime

–  Sana 3,6% grăsime

–  Lapte bătut 2% grăsime

Reţeta consacrată reprezintă produsul alimentar românesc fabricat cu respectarea compoziţiei utilizate cu mai mult de 30 de ani înainte de data intrării în vigoare a Ordinului privind atestarea produselor alimentare obţinute conform reţetelor consacrate româneşti.

La ora actuală, reţeaua de distribuţie a produselor MONOR, cuprinde peste 1000 de clienți cu peste 1.500 de puncte de lucru în județele: Maramureș, Satu Mare, Bistriţa Năsăud, Brașov,Cluj, Iași, Suceava, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Brăila, Buzău,Alba,Râmnicu Vâlcea,Sibiu,Mureș și Municipiul București.  Societatea dispune de un parc auto propriu prin care asigură distribuția produselor la timp şi în condiții corespunzătoare

  • Produse lactate