Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

COMSIG GRUP SRL

Membru CCIBN

Societatea comerciala SC COMSIG SRL a fost înfiintata în anul 1992 fiind organizata ca o societate cu raspundere limitata, obiectul de activitate al firmei este vânzarea autoturismelor noi si second hand în leasing financiar, vânzarea si distribuirea de piese de schimb si accesorii auto, reparatii auto, transport auto. Sediul social al societatii se afla în zona comerciala a orasului Bistrita, unde se desfaroara cea mai mare parte a activitatii firmei, imobilul fiind proprietatea firmei: showroom-ul de vanzãri auto, birourile, statie autoservice si vopsitorie auto, depozit materiale si piese auto.

Vânzarea pieselor si accesoriilor auto se realizeaza prin 7 spatii comerciale, situate atât în orasul Bistrita dar si în alte localitati din judet.

In anul 2006 conform noilor prevederi al BNR am fost nevoiti sa modificam modul de organizare si lucru . Conform prevederilor BNR o societate care desfasoara activitati de creditare (leasing) , nu mai poate desfasura si alte activitati decat aceasta. De aici a plecat nevoia de a structura activitatile pe care le aveam astfel:

SC COMSIG SRL se transforma in IFN COMSIG LEASING SA societate pe actiuni cu obiect de activitate: “activitati de creditare pe baza de contract: leasing financiar”.

Ia fiinta in mai 2006 SC COMSIG GRUP SRL , societate care preia activitatile : comercializare piese auto prin magazinele de piese proprii, vanzare en gross si distributie piese si accesorii auto, service auto, reprezentanta auto pentru masini noi FIAT, ALFA ROMEO , comert cu automobile noi si second hand, transport autovehicule cu camioane specializate .

Tot in anul 2006 se infiinteaza si societatea SC COMSIG BROKER DE ASIGURARE SRL, autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor societate care se ocupa de intermedieri in asigurari pentru societatea de leasing dar si pentru clientii nostri.

In cei 25 ani de activitate am reusit sa creem o afacere complexa prin care am urmarit sa oferim clientului toate serviciile din domeniul auto . Puteti sa achizitionati de la noi orice automobil nou sau second – hand, va oferim servicii intretinere si de reparatii auto, piese de schimb, transport(tractare) auto, va facilitam asigurarea acestuia la cel mai bun pret de pe piata prin societatea noastra de borker de asigurare. De asemenea va oferim servicii de inchirieri auto, finantare , buy back toate acestea prin intermediul grupului de firme COMSIG.

  • Transporturi terestre

Auto rulate

Leasing

Asigurari

Service

Contact Us