Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

Inapoi

CML.RO

Membru CCIBN

Societatea CML.RO SRL a fost infiintata in anul 1997 avand un nivel de dotare cu utilaje moderne aduse din import, corespunzătoare proceselor tehnologice specifice din balastieră dar şi pentru lucrările de drumuri.

Societatea noastra executa lucrari de constructii civile si industriale, drumuri si platforme, lucrari de amenajare cu dale, inchirieri utilaje pentru constructii si servicii de transport materiale.

Exploatarea zăcămintelor din balastiere se face în conformitate cu normele si stas-urile în vigoare urmărind o bună calitate a produselor pentru satisfacţia clienţilor nostri.

Personalul tehnic este format din angajaţi calificaţi, cu experienţa în domeniu, iar firma deţine toate instalaţiile şi utilajele necesare pentru asigurarea unei activităţi performante.

Politica şi obiectivele stabilite de către conducerea societăţii în domeniul calităţii  este orientată spre satisfacerea cerinţelor clienţilor prin realizarea de produse/obiecte de construcţii de cea mai înalta calitate practicând preţuri rezonabile, astfel încât aşteptările clienţilor să fie îndeplinite, iar firma sa-si asigure o piaţă sigură.

  • Agregate de balastiera
  • Betoane
  • Inchirieri utilaje pentru constructii si servicii de transport materiale
  • Produse de balastiera

Societatea noastra executa lucrari de constructii civile si industriale, drumuri si platforme, lucrari de amenajare cu dale, inchirieri utilaje pentru constructii si servicii de transport materiale

Contact