Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

Coradyana

Fisherman's Colibita Resort
Membru CCIBN

Ca staţiune climaterică întrece toate staţiunile similare din: Tatra, Borsec, Hohe Rinne (Păltiniş),….In apropiere se află două isvoare de apă minerală şi două isvoare cu apă sărată… Stâncării, mai minunate ca la Sinaia, seamănă a castele, o alcătuire a naturei mai frumoasă şi mai fantastică nu am văzut. Acest loc, uitat de lume, a fost numai cu câteva vreme descoperit de D-na Dr. Erica Sculler originară din Elveţia. Totul este aşa cum a lăsat Dumnezeu la început dar este mare speranţă, că în 10-20 de ani va fi cel mai căutat loc de vară în întreaga România Mare.”

Gazeta Bistritei-1920

Colibiţa – Marea de la munte!
Fisherman’s Colibita Resort este pentru cei care iubesc muntele, fără aglomeraţia de pe Valea Prahovei, pentru iubitorii mării, fără nebunia litoralului.

Hotelul Fisherman’s Resort asigură servicii de cazare de 3 si 4 stele. Fiecare cameră este decorată modern si dispune de baie accesorizată cu obiecte sanitare de calitate, cosmetice de lux, internet wireless gratuit, TV cu cablu. Oaspetii nostri beneficiaza de free parking, acces la baza sportivă, debarcader şi SPA. Versatilitatea camerelor permite diferite configuraţii pentru familii cu copii de diferite vârste. Diferitele opţiuni pentru servirea meselor în sistem Bed & Breakfast, All Inclusive sau A la Carte, precum si posibilităţile multiple de divertisment, sunt garanţia unei vacanţe de vis. Fisherman’s Colibita Resort înseamnă meniuri gustoase preparate cu ingrediente proaspete. Pentru realizarea meniului folosim numai produse proaspete, pe cat posibil din productie proprie (furnizate de ferma noastra Park West din Piatra Fântânele) sau ale furnizorilor din zonă.

Divertismentul este la fel de important cum este cazarea de calitate sau mâncarea gustoasă. Lacul, muntele, facilităţile complexului şi partenerii locali sunt gata să-ţi ofere vacanţa de vis. 0 croazieră cu hidrobicicleta sau vaporaşul, plajă, înot în piscinele încălzite, un
cocktail delicios la pool bar, un pahar de vin vechi, în timp ce admiră apusul soarelui, sunt câteva dintre opţiunile pe care le au oaspeţii noştri.

La cerere se pot organiza servicii aditionale:
– excursii, drumetii, trekking
– river rafting
– degustări de vinuri
– seri cu diferite tematici
– bird watching şi foto safari
– cursuri de pictură şi fotografie
– iniţiere în sporturi nautice
– culesul şi prepararea produselor din ciuperci şi fructe de pădure

Putem organiza, la solicitarea musafirilor noştri, circuite turistice la Hotel-Castel Dracula, Centrul Tăşuleasa Social, Casele Memoriale Liviu Rebreanu şi George Coşbuc, Muzeul de artă comparată Sângeorz Băi, Biserica Evanghelică Bistriţa.

Nu in ultimul rand, Fisherman’s Colibita Resort este locatia ideală pentru evenimente corporate (teambuilding, training, prezentari, lansari de produse, expozitii) sau pentru evenimentele familiei: nunti, botezuri sau aniversări. Asadar, haideti cu colegii la Fisherman’s sau planificati nunta cu noi, nu veti regreta alegerea.

  • Bird watching si safari-photo
  • Degustari de vinuri
  • Excursii, drumetii, trekking
  • River rafting
  • Seri cu diferite tematici
  • Servicii de cazare 3 si 4 stele

Contact