Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

Dimex 2000 Company SRL

Membru CCIBN

Infiintata in anul 2000 S.C. DIMEX 2000 COMPANY ofera o gama variata de servicii si produse in constructia si intretinerea de drumuri si poduri,constructii civile si instalatii, producerea betoanelor industriale si rutiere, producerea mixturilor asfaltice, inchirierea utilajelor de constructii si comercializarea materialelor de constructii.

Parcul societatii Dimex 2000 dispune de o gama variata de utilaje si echipamente performante pentru o executie de calitate a lucrarilor de constructii, iar produsele distribuite si serviciile prestate corespund normelor, standardelor si prescriptiilor tehnice internationale si romanesti.

Cu o evolutie ascendenta si clienti atat in zona privata cat si de stat, obiectivele stabilite de catre conducerea societatii se bazeaza pe experienta in domeniu, seriozitate, promptitudine si nu in ultimul rand calitate ridicata la cele mai avantajoase preturi.

Dimex 2000

In activitatea tehnica Dimex 2000 Company dispune de o echipa calificata, consolidata in timp, avind o vasta experienta in domeniu, concretizata in cantitatea semnificativa de lucrari realizate.

Ca o recunoastere a rezultatelor pozitive obtinute in activitatea sa organizatorica ()si de productie societatea Dimex 2000 detine Certificarea Sistemului de Management al Calitatii de la organismele de certificare SRAC si IQNet.

  • Agregate cariera
  • Agregate de balastiera
  • Betoane industriale
  • Mixturi asfaltice

Transport materiale constructii

Inchirieri utilaje

Incercari de laborator(probe)

Consolidari si ziduri de sprijin

Statii de tratare si epurare

Contact