Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

Dorna Medical

Bistrița-Năsăud
Membru CCIBN

2008 a reprezentat un an de referință în dezvoltarea companiei Dorna Medical odată cu inaugurarea unui laborator clinic de analize medicale și în Bistrița. Și povestea abia începea pentru Dorna Medical în Ardeal, căci echipa de management a deschis în scurt timp puncte de recoltare în Beclean și Năsăud, precum și încă unul în Bistrița.

În prezent, echipa de peste 20 de membri este coordonată de d-na dr. Teodora Horga Mariașiu, iar colectivul de asistente medicale este condus de d-na Mihaela Rusu, asistentă-șefă. O echipă frumoasă, unită, definită prin seriozitate, determinare și, mai ales, profesionalism.

Laboratorul medical și centrele de recoltare din județul Bistrița-Năsăud au contribuit la creșterea valorii  serviciilor medicale, prin oferirea unei game largi de investigații medicale. De la hematologie, coagulări, biochimie, imunologie, markeri virali și tumorali, până la analize hormonale și de urină, parazitologie, microbiologie, micologie și nu numai: nimic nu este imposibil de investigat la Dorna Medical. Încă de la început, societatea a lucrat  cu reactivi și consumabile de cea mai bună calitate, fiind importator direct. Pacienţii au avut și au posibilitatea să beneficieze de investigaţii şi analize de o mare acuratețe, efectuate prompt, pentru a obţine rezultatul în cel mai scurt timp. În plus, centrele Dorna Medical au fost dotate cu aparatură de ultimă generație.

„Dorna Medical” înseamnă astăzi mai multe laboratoare clinice în județele Suceava și Bistrița-Năsăud, numeroase puncte de recoltare în localitățile component ale acestora, patru centre de Imagistică și o policlinica, în Vatra Dornei. Și peste 300 de angajați și colaboratori.

Beneficiem de aparatură performantă, același tip de dotări medicale s-ar folosi și dacă pacientul ar fi examinat în Germania, Olanda sau America. Societatea colaborează cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, precum și cu companii private de sănătate: Regina Maria, Medlife, Medicover, ING.

Și cum drumul spre succes și recunoaștere este întotdeauna plin de provocări, Dorna Medical s-a implicat în cazuri umanitare, competiții sportive – de schi alpin, snowboard și alergare montană. De asemenea, nu o dată, a demarat campanii de donare de sânge, de informare a publicului larg asupra unor boli. A devenit o tradiție pentru Dorna Medical ca pacienții să aibă parte periodic de testări gratuite pentru prevenirea și depistarea mai multor afecțiuni, ca hepatita sau obezitatea.

În curând, Dorna Medical va inaugura la Suceava un centru de Imagistică de înaltă performanță, unul caracterizat prin calitatea seiviciilor excelente datorită aparaturii de ultimă generație și personalului calificat. Nu este exclus ca și în Bistrița, compania să deschidă un centru de Imagistică pentru ca pacienții să beneficieze de investigații paraclinice similare cu cele efectuate în cele mai bune spitale și clinici internaționale.

Vizibilitatea în mediul academic a venit ca o evoluție firească, după organizarea și participarea specialiștilor Dorna Medical din Suceava și Bistrița Năsăud la diverse manifestări științifice, pe teme medicale.

Anul trecut, simpozionul organizat de Dorna Medical în Bistrița a reunit peste 200 de medici de familie și specialiști. Evenimentul nu a fost unul singular. Nu o dată, Dorna Medical a organizat manifestări științifice, școli de primăvară de Imagistică, ateliere educative  și conferințe la care au luat parte somități din lumea academică a Medicinei Românești.

Atunci când excelența te definește, recunoașterea succesului vine ca o consecință firească. În ultimii ani, la diferite ediții ale Galei Excelenței în Afaceri, organizate de Colegiul de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Dorna Medical a obținut distincții remarcabile.

Și nu întâmplător sloganul companiei noastre medicale este: „Dorna Medical face totul pentru sănătatea ta!”.

  • Servicii medicale

Contact

Inscrise

Companiile producatoare din judetul Bistrita-Nasaud

Back to top