Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

Goldplast SA

Membru CCIBN

Anul 1991

GoldPlast SA a fost infiintata in anul 1991, ca societate cu capital integrat privat romanesc, avand ca obiectiv de activitate producerea si comercializarea ambalajelor din polietilena.

Preocuparea permanenta pentru innoirea tehnologiilor de productie si realizarea unor produse de calitate au propulsat rapid firma GoldPlast printre principalii producatori de ambalaje de polietilena din Romania.

Anul 2003

In anul 2003, societatea a obtinut certificarea ISO 9001:2001, reusind astfel sa raspunda cerintelor tot mai mari ale clientilor nostri.

Urmare a investitiilor masive din ultimii ani, aproximativ 4 milioane de euro, am reusit sa ajungem sa prelucram in jur de 2.000 tone de polietilena de joasa si inalta densitate (folii, pungi, saci, sacose, imprimate si neimprimate).

Produsele pe care le propunem spre comercializare ofera clientilor nostri multiple solutii de ambalare primara sau secundara, in domeniul alimentar, textil, constructii, farmaceutic, etc.

Anul 2009

Un loc important in dezvoltarea societatii noastre il constituie colaborarea cu cateva nume mari din retail-ul romanesc, pentru care incepand cu anul 2009 am trecut la producerea de sacose oxo-biodegradabile.

Anul 2014

Prin investitia de la sfarsitul anului 2013, incepand cu 2014 Goldplast SA si-a diversificat productia prin punerea in functiune a unui extruder modern de teava de polietilena distributie apa, irigatii si protectie cabluri.

Anul 2015

Creditinfo are placerea sa confirme faptul ca GOLDPLAST SA a fost recunoscuta ca una dintre cele mai puternice companii din Romania in anul 2015. Vezi diploma

  • Folie pentru ambalat
  • Pungi si saci
  • Sacose din polietilena
  • Teava de polietilena

Contact