Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

PERIKS SRL

Membru CCIBN

SC PERIKS SRL NASAUD s-a infiintat in 01.10.2004, avand ca obiect de activitate confectionarea periilor metalice industiale.
Daca la inceput firma avea doi asociati, unul francez si unul italian, incepand din august 2005 SIT a devenit asociat unic.
Astfel din 2005 SC PERIKS SRL a devenit o firma cu capital strain (italian) apartinand de Societa Italiana Tecnospazzole S.P.A. unul dintre cei mai importanti producatori de perii industriale din Europa.
Din acel moment s-a construit o hala de fabricatie moderna, care este dotata cu toate instalatiile si utilitatile necesare unei bune desfasurari a activitatii.

Beneficiind de experienta firmei tutelare, SIT, produsele executate sunt de un inalt nivel calitativ, incadrandu-se in normativul EN 1083.
Sunt in executie si produse speciale, specifice fiecarui client, in functie de solicitarea acestuia. Flexibilitatea proceselor tehnologice si asistenta tehnica fiind punctul forte al producatorului.
Societatea dispune de o gama larga de masini specifice fiecarei operatiuni.
Montajul periilor metalice se face cu ajutorul preselor hidraulice, utilizand elementi metalici semifabricati si acesorii metalice.
Produsele executate se ambaleaza in cutii de carton, navete PE, containere metalice etc, care se expediaza, in general, paletizat.

  • Perii manuale
  • Perii masini gaurit manuale
  • Perii pentru flex
  • Perii polizor

Confectionarea periilor industriale

Contact