Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

PORCHINO

Membru CCIBN

Brandul Bistrițan – Bucate Adevărate își dorește să promoveze prin produsele sale un stil de viață sănătos. Astfel, ingredientele naturale și rețetele proprii sunt cele care fac ca produsele Bistrițan să aibă gustul bucatelor adevărate românești.

Încă din cele mai vechi timpuri, carnea de porc a devenit nu doar o mâncare în sine, ci și ingredientul principal pentru nenumărate preparate. Bistrițan folosește carnea porcilor crescuți în ferma proprie, pe care apoi o procesează și prepară în abatoarele sale ce respectă standarde înalte de igienă și tehnologie. Pentru a ajunge la gustul unic al produselor din carne de porc, Bistrițan folosește ingrediente naturale, porționate în cantități potrivite. Mizăm pe respectul față de client, tocmai de aceea produsele noastre din carne de porc sunt sănătoase și au gustul bucatelor adevărate tradiționale românești.

Carne atent selecționată

Porci crescuți natural

Produse 100% românești

“Este un proiect nascut din pasiune. La început a fost dorinta de a cunoaste cât mai amanuntit toate aspectele domeniului. Astfel, cunoștințele  acumulate în perioada de ucenicie au prins bine , practic au prins roade pentru că peste ani visul l-am transformat în realitate. Am plecat la inființarea fermelor de reproducție, creștere și îngrășare a porcilor, în prezent având o experiență de cel puțin 5 ani în domeniu și am continuat cu reinvestirea profitului realizat pentru extinderea acestor ferme. În paralel am conceput proiectul actual, cel al abatorizării și procesării sub brandul BISTRIȚAN-bucate adevărate. structurat asa cum doream eu.

A trecut ceva vreme pâna când toti factorii necesari unui proiect de mare anvergura s-au conjugat. Suficienta libertate de creatie, suficient de mult timp care sa fie alocat infrastructurii, suficienta maturitate în prezentarea riscurilor de piață si, nu în ultimul rând, suficiente resurse financiare.

Si munca a început acum aproximativ 2 ani . Încet, dar sigur, s-a conturat, a prins consistenta si s-a nascut proiectul.Satisfactia mea majora în acest proiect provine din modalitatea în care este configurat, având o strategie de fabricare, marketing și vânzare stabilită în colaborare cu firme de prestigiu iar informația am dorit să ajungă la dumneavoastră prin intermediul acestui site,

Vă invităm sa ne vizitați magazinele noastre de prezentare și vânzare, pentru a savura gustul bucatelor adevărate.”

Cu drag,

Managerul  general

  • Preparate din carne de porc

Contact

Inscrise

Companiile producatoare din judetul Bistrita-Nasaud

Back to top