Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

RADIO LIN MEDICAL SRL

Descriere afacere

Societatea noastra isi propune sa desfasoare o activitate in domeniul medicinei veterinare pe raza Municipiului Bistrita, jud. Bistrita –Nasaud adresandu-ne clientilor care detin animale de companie, oferind o gama larga de servicii de specialitate:consultatii, analize de sânge, teste rapide, examene citologice, coproparazitologice, vaccinari, deparazitari, interventii chirurgicale, servicii de radiologie, ecografie, terapie hormonala, terapie cu fluide, antibiotice, antiinflamatoare etc.

Viziunea noastra este sa devenim cel mai de incredere cabinet veterinar intr-un timp scurt (2-3 ani) printr-o larga paleta de activitati pe care vrem sa le oferim cu ajutorul unei echipe de medici tineri, devotati, creativi, motivati si perseverenti, astfel fiind un sprijin de incredere comunitatii locale si imprejurimilor. Se umareste astfel, dezvoltarea, diversificarea, modernizarea activitatilor si satisfacerea crescanda cerintelor clientilor .

Misiunea firmei este de a oferii servicii veterinare de inalta calitate si formarea continua a personalului pentru a face fata provocarilor.

  • There are no features available