Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

Sfara Tours Bistrita

Mereu alaturi de prieteni
Membru CCIBN

Sfara Tours Bistrita- o agentie de turism cu ani de experienta in domeniu si intr-o continua sete de cunoastere si dezvoltare profesionala.
Infiintata in anul 1991, agentia a continuat practic activitatea fostului Oficiu Judetean pentru Turism, fiind la vremea aceea singura agentie de turism din Bistrita. De-a lungul anilor, societatea a trecut prin cateva schimbari administrative, dar din 2004, echipa Sfara Tours a ramas aceeasi.
Suntem o echipa iubitoare de calatorii, de orizonturi noi si suntem mereu in cautare de destinatii si servicii de calitate. Pur si simplu colectionam vacante pentru voi, turistii nostri.
Incercam sa va ajutam sa gasiti cea mai potrivita vacanta pentru familia dvs, sa va ajutam in alegerea destinatiei atunci cand sunteti in dubiu, si sa gasim cea mai buna varianta in functie de bugetul alocat de catre dvs.
Ne place sa ne consideram consultantii dvs personali si sa va prezentam fiecare destinatie in mod cat mai obiectiv, astfel incat sa puteti lua o decizie cat mai usor.
Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, de seriozitatea abordarii vacantelor dvs, si mai ales de siguranta calatoriei.
De ce sa ne alegeti pe noi? Pentru ca facem aceasta munca din pura placere si din dragoste pentru calatorii, pentru ca ne lasam inspirati de planeta noastra si de locurile vizitate de noi si vrem sa va inspiram si pe voi.
Vrem sa veniti acasa si sa ne spuneti ca a fost cea mai frumoasa vacanta din viata dvs !

  • Activitati ale agentiilor turistice si a tur-operatorilor
  • Alte servicii de rezervare si asistenta turistica

Contact

Inscrise

Companiile producatoare din judetul Bistrita-Nasaud

Back to top