Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

Sigicom

Membru CCIBN

S.C. Sigicom S.R.L. produce semifabricate din beton – plăci pentru garduri și stâlpi de beton ( șpalieri ) pentru diferite tipuri de împrejmuiri.

Datorită experienței acumulate de-a lungul timpului în procesul de producție, dotărilor tehnice și umane, societatea produce în prezent un sortiment diversificat de produse: elemente din beton pentru construcții, garduri ornamentale din beton, stâlpi și șpalieri din beton cu armătură metalică.

Viziunea firmei Sigicom SRL este de a ”deveni un lider zonal în producerea de prefabricate din beton. Îmbunătățirea continuă prin alinierea cu cerințele clienților și prin inovarea continuă.”
Misiunea societății constă în “satisfacerea celor mai variate și specifice nevoi pe segmentul de prefabricate mici din beton a partenerilor săi, prin asigurarea unei game sortimentale complexe, în pas cu tehnologiile și trendurile de ultimă oră de pe piața de profil.”
În speranța că lista noastră de produse și servicii o să corespundă necesităților dumneavoastră vă dorim o vizită plăcută pe site-ul nostru.

  • Garduri si stalpi din beton

Contact