Companii inscrise

Cei mai importanti producatori

Transilvania Print

Membru CCIBN

Transilvania Print este o agenție de creație publicitară și print cu o experiență solidă în domeniu. Dispunem de echipamente profesionale cu ajutorul cărora executăm comenzi de o calitate ireproșabilă în timp util.

Realizăm orice fel de tipărituri: în tiraj mic și mediu – cu ajutorul tehnologiei digitale, sau tiraje mari – în tipar offset, pentru care am conceput pachete la prețuri convenabile pentru clienții noștri. De asemenea, printăm orice tip de material publicitar: flyere, pliante, broșuri, cărți de vizită, cataloage, manuale de utilizator, documente corporate, mape, afișe de mici și mari dimensiuni etc. Experiența și echipamentele pe care le folosim ne permit executarea cererilor într-un timp scurt, la cea mai bună calitate. Peste 40% din comenzi sunt executate în ziua comenzii.

Pentru vizibilitatea afacerii tale, îți punem la dispoziție  soluții complete de graphic design, concept și machetare: logo-uri, pliante, cataloage, broșuri, cărți, flyere, postere, mape, cărți de vizită și tot ce îți mai poate trece prin minte.

În plus ai la dispoziție serviciul de  realizarea și prelucrarea profesională a fotografiilor, pentru ca materialele tale să fie remarcate.

Transmite lumii mesajul tău cu designul potrivit!

  • There are no features available

Contact